CYKLING

Hos Uperform arbejder vi med alle typer og niveauer af atleter. Lige fra helt nye motionister til top professionelle atleter. Vi tager alle vores atleter meget seriøst uanset niveau. Vi får sammen kortlagt styrker og svagheder hos atleterne og laver derefter den mest optimale træningsplan ud fra de opstillede forudsætninger. Du kan bl.a. læse nogle af vores atleters raceberetninger her. Læs mere..

Vi arbejder med forskelligt måleudstyr med vores atleter alt afhængig af behov osv. Men den primære grund til at arbejde med puls eller watt er at optimere træningen for atleten. Dertil skal det siges at nogle atleter enten ikke har pulsmåler eller wattmåler, hvorfor det ikke er en nødvendighed for at arbejde med os. Vi ved også at nogle atleter har det bedst med at køre på følelsen, hvorfor vi så arbejder med det hos den enkelte atlet.

Vi arbejde en del med wattmåling/watttræning for en række af vores atleter, da vi elsker data og det samtidig giver os muligheden for at få endnu flere indsigter om den enkelte atlet og derudfra kan analysere på hvordan vi sammen med atleten sikre at vi hele tiden rykker os sammen mod det næste niveau og arbejder på de rigtige ting. Det kan f.eks. være at arbejde med kadence, med styrken på cyklen eller udholdenheden. Det hele er meget forskelligt fra individ til individ. Men vi vil forsøge at sikre den optimale og rigtige træning plan for dig som atlet uanset hvad. Du kan læse mere om hvordan vi træner her. Læs mere..

Når man cykeltræner er det ikke kun træningen på selve cyklen der er vigtigt, det er også vigtigt med supplerende træning i form af bl.a. styrketræning. Det har vi lavet et lille program om til inspiration som du kan finde her.

Derudover kan du altid få råd og vejledning omkring udstyr, energiindtag osv. når du træner hos os. Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale.