Teresa da hun vandt Powerman i 2016

Teresa da hun vandt Powerman i 2016

Teresa Heimann

Teresa har selv tidligere været en af Danmarks bedste kvindelige AG atleter og har det sorte bælte i karate, så hun ved hvad det vil sige at have et mål og nå det.

Teresa coacher Patrik Nilsson, som er blandt de bedste triatleter i verden. Derudover coacher hun en masse AG atleter på tværs af Danmark, Norge, Sverige og Australien.

Hvis du bliver trænet af Teresa, så er der garanti for en top professionel træning og 100% opmærksomhed. Hun ligger stor vægt på alt fra de fysiske træningsøvelser, til mental træning, samt kost og vægt, samtidig med der tages højde for familie og hverdagsliv.

Email: teresa@uperform.dk
Mobil: +45 2279 2208

 

 Nichlas ude at løbe til København marathon

Nichlas ude at løbe til København marathon

Nichlas gustafsen

Nichlas har været i triatlon sporten i en lang årrække og har været aktiv som træner de seneste par år. Udover Uperform er han tilknyttet Herlev Tri og Motion med hovedansvaret for klubbens løbetræning.

Nichlas er uddannet via Dansk Triatlon Forbund, hvor han har både Træne1 og Træner2. Endvidere har han DIF Træner1 og starter DIF Træner 2 i efteråret 2018. Derudover har Nichlas selv dyrket triatlon på super motionist niveau, hvor han har kørt flere top 10 placering hjem i aldersgruppen. Nichlas har kørt 5 fulde Ironmans, 10+ halve ironmans og en lang række andre triatlon, duatlon og løbeevents.

Som træner går Nichlas op i at hans atleter er dedikerede, samtidig med de syntes at det er sjovt. Det er vigtigt at træningen bliver tilpasses atleternes hverdag og ikke omvendt. 

Email: nichlas@uperform.dk
Mobil: +45 53558548

 

 Kennet på vej op ad Mt Ventoux i Ventouxman 2018

Kennet på vej op ad Mt Ventoux i Ventouxman 2018

Kennet hammerby

Kennet er veteranen hos Uperform med sine 44 år. 

Kennet har gennemført 5 Ironmans og altid på udkig efter nye udfordringer til ham selv og hans hustru.

Den store udfordring i 2018 er at gennemføre en Svensk Klassiker, mens Kennet også har gennemført mere udfordrende triathlons - fx IM Lanzarote; Alpe d'Huex Triathlon; Ventouxman etc.). 

Kennets styrke er at arbejde meget tæt med sine atleter i relation til at realisere deres drøm - og balancere en travl hverdag. I løbet af efteråret færdiggør Kennet sin coaching uddannelse fra Mindjuice.

Email: kennet@uperform.dk
Mobil: +45 4214 5656