Nichlas ude at løbe til  København marathon

Nichlas ude at løbe til København marathon

Nichlas gustafsen

Nichlas har været i triatlon sporten i en lang årrække og har været aktiv som træner de seneste par år. Udover Uperform er han tilknyttet Herlev Tri og Motion med hovedansvaret for klubbens løbetræning. Ligeledes er Nichlas tilknyttet TriClubDenmark som svømmetræner

Nichlas er uddannet via Dansk Triatlon Forbund, hvor han har både Træne1 og Træner2, samt ITCA certificeret træner. (International Triathlon Coach Association). Endvidere har Nichlas DIF Træner1 og Træner 2, samt er certificeret TrainingPeaks coach.
Nichlas selv dyrket triatlon på super motionist niveau, hvor han har kørt flere top 10 placering hjem i aldersgruppen. Nichlas har kørt 5 fulde Ironmans, 10+ halve ironmans og en lang række andre triatlon, duatlon og løbeevents. Derudover er Nichlas også en aktiv del af bestyrelsen i Dansk Triatlon Forbund.

Som træner går Nichlas op i at hans atleter er dedikerede, samtidig med de syntes at det er sjovt. Det er vigtigt at træningen bliver tilpasses atleternes hverdag og ikke omvendt. 

Email: nichlas@uperform.dk
Mobil: +45 53558548


Teresa da hun vandt  Powerman  i 2016

Teresa da hun vandt Powerman i 2016

Teresa Heimann

Teresa har selv tidligere været en af Danmarks bedste kvindelige AG atleter og har det sorte bælte i karate, så hun ved hvad det vil sige at have et mål og nå det.

Teresa coacher Patrik Nilsson, som er blandt de bedste triatleter i verden. Derudover coacher hun en masse AG atleter på tværs af Danmark, Norge, Sverige og Australien.

Hvis du bliver trænet af Teresa, så er der garanti for en top professionel træning og 100% opmærksomhed. Hun ligger stor vægt på alt fra de fysiske træningsøvelser, til mental træning, samt kost og vægt, samtidig med der tages højde for familie og hverdagsliv.

Email: teresa@uperform.dk
Mobil: +45 2279 2208