Svømme øvelser

SVØMME ØVELSER / DRYLAND TRÆNING

Dryland træning er godt for styrken og fleksibiliteten i skuldrene og brystet, hvilket kan komme dig til gode når du skal svømme i vandet. Derfor har Uperform lavet et par videoer, som inspiration til dryland øvelser. Nogle af dem er gode til at åbne op for skulder og bryst og nogle af dem fokusere på specifikke muskelgrupper og tekniske øvelser som er essentielle for en stærkt svømning. Det er vigtigt at vide at dryland træning skal ses som et supplement og ikke kan erstatte almindelig svømmetræning.

Du kan lave alle øvelserne med en helt simpel træningselastik, men du kan også bruge en elastik med indbygget svømmeplader, som eksempelvis StrechCordz. Det vigtigste er at finde en elastik styrke som passer til netop dit niveau, da en for stram elastik kan forårsage skader og en for let elastik kan gøre man ikke får det optimale ud af øvelserne.

Du kan her på side se nogle videoer med forskellige øvelser til inspiration:

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more